Beli Buba babahordozási képzések

Az alábbiakban rövid összefoglalót találsz a Beli Buba Babahordozó Iskola (BBBI) tanfolyamvezetői és hordozási tanácsadói képzéseiről:

1.rész: Alapképzés I. – “Babahordozási segítő”

Ez a modul összesen 24 óra (3 alkalom x 8 óra), amely során elméleti képzés, kötési gyakorlat és másra kötés gyakorlása történik. Önálló tanácsadás és tanfolyamvezetéshez ez a rész nem nyújt biztos tudást, a Beli Buba tanácsadó név nem használható.

A képzés díja: 39.000 Ft

2. rész: Alapképzés II. – “Babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető”

Ez a modul szintén 24 óra, további elméletre és gyakorlatra lehet szert tenni. Önálló tanácsadás és tanfolyamvezetéshez ez a rész már biztos tudást nyújt, a Beli Buba tanácsadó név azonban nem használható. A két alapképzést elvégzett hallgatók jelentkezhetnek HOBA hordozási segítőnek.

A képzés díja: 39.000 Ft

3. rész: Tudáspróba – “Babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető”

A próba 3 órát vesz igénybe, sikeres próba esetén a hallgató megszerzi a Beli Buba tanúsítványát és hivatkozhat arra, hogy a Beli Buba Babahordozási Iskolában végzett tanácsadó, de nem kaphat “Beli Buba Tanácsadó” címet csak okleveles minősítés esetén.

A tudáspróba díja: 15.000 Ft

4 rész: Minősítés – “Okleveles Beli Buba tanácsadó és tanfolyamvezető”

Annak érdekében, hogy a Beli Buba folyamatosan magas színvonalú minőséget képviseljen a Beli Buba nevet kizárólag akkor használhatják  a tanácsadók, ha oklevelet szereznek és csatlakoznak a BBBI-hez. Ennek feltételei: hospitálás, visszajelzés és rendszeres részvétel a szervezet konferenciáin.

A minősítés díja: 29.000 Ft

Amennyiben a képzési program felkeltette érdeklődésed és szeretnél regisztrálni, kérlek add meg adataidat itt! (A regisztráció nem jár kötelezettségekkel, a megadott e-mail címen felvesszük veled a kapcsolatot a további részletek és a jelentkezés céljából).

Egyéb

Comments are closed.