HellóAnyu! Hordozós mozgalom

hordozós mozgalom_plakátA leghasznosabb gyakorlati tanácsokat édesanyák egymás között tudják a legközvetlenebbül megosztani. A hordozós mozgalom célja, hogy azokat az édesanyákat, akik már megtapasztalták a hordozás előnyeit és tudják mekkora segítség a hordozás a babás élet során arra ösztönözzük, hogy gyermeküket váró vagy kisbabájukat karon cipelő édesanyákkal is megismertessék ezeket az előnyöket. A mozgalom tagjait vendégül látjuk a HellóAnyuban!

Ezúttal a HOBA hordozóeszköz webáruház és a HellóAnyu! Kávézó és közösségi tér közösen induló mozgalma kapcsán, minden édesanyát, akinek ajánlásával egy másik édesanya vásárol Wermli/Lana, Fidella, Dolcino, Vanamo bio alapanyagból készült hordozóeszközt a HellóAnyu!-ban vendégül látjuk és a vásárló anyukát is megajándékozzuk!

A HellóAnyu! Hordozós mozgalom feltételei:

 1. Ismertesd meg másokkal, hogy neked miért jó (vagy volt jó) a gyermeked hordozása. Ha ismered a HOBA (Wermli/Lana, Fidella, Dolcino, Vanamo) termékeit, esetleg azok valamelyikét te magad is használtad, akkor oszd meg ezzel kapcsolatos tapasztalataidat!
 2. Javasold ismerőseid körében a babahordozást! Ismertesd meg a hordozást azokkal, akikről tudod, hogy babát várnak, vagy újszülött csecsemőjükkel még nem használnak hordozóeszközt! Ajánld nekik a HellóAnyu! ingyenes hordozós klubját, ahol ki is próbálhatják a különböző HOBA eszközöket, hogy könnyebben tudjanak választani!
 3. Regisztrálj, mint ajánló személy a mozgalom tagjai közé. Ezt kétféleképpen teheted meg:
  1. Kérj, egy mozgalom kártyát a HellóAnyu! Kávézóban, töltsd ki a regisztrációs szelvény részét és dobd be a pulton kihelyezett “Hordozós mozgalom” gyűjtődobozba!
  2. Kérj, egy regisztrációs kódot az info@hobalanc.hu e-mail címen, az e-mail tárgya “HellóAnyu! hordozós mozgalom” legyen, a levélben add meg annak az ismerősödnek a nevét, aki a te ajánlásoddal fog HOBA terméket vásárolni.
 4. Add meg a kettőtöket azonosító kódot az ismerősödnek, ezt kétféleképpen teheted:
  1. add át neki a mozgalom kártya “ajánló szelvény” részét és kérd meg, hogy írja rá a nevedet vagy
  2. továbbítsd neki a regisztrációs kódot, amit e-mailben igényeltél!
 5. Kérd meg ismerősödet, hogy ha megtetszett neki valamelyik HOBA hordozóeszköz, akkor vásároljon egyet, és vásárláskor adja le a mozgalom kártya “ajánló szelvény” részét, amelyen hivatkozik a te nevedre!
 6. Ha az ajánlásoddal az ismerősöd HOBA terméket vásárol, akkor mindketten kérhetitek a hordozós mozgalom ajándékát.
 7. Az ajánló személy két ajándék közül választhat:
  1. HellóAnyu! napi menü (leves & egytál étel) 1 fő részére + 5% HOBA vásárlási kedvezmény bármely HOBA vásárlása esetén
  2. HelloAnyu! relax menü (latte & torta) 2 fő részére + 5% HOBA vásárlási kedvezmény bármely HOBA vásárlása esetén
 8. A hordozóeszközt vásárló személy 5% vásárlási kedvezményt és egy ajándék capuccinot kap a HellóAnyu! Kávézóban

A HellóAnyu! Hordozós mozgalom szabályzata:

 1. A mozgalom tagjai közé regisztráló ajánló személy a regisztrálással, és az ajánló szelvénnyel vásárló személy az ajánló szelvény felhasználásával egyidejűleg elfogadják a http://hobalanc.hu/helloanyu-hordozos-mozgalom/ honlapon közzétett szabályzatot.
 2. A mozgalom lebonyolítását Simonics Szolgáltató kft (székhely: 3961 Vajdácska, Fő út 151., képviseletében eljár) és Családbarát Város Szociális Szövetkezet (székhely: 1071 Budapest, Damjanich u. 52., képviseletében eljár: Gerzson-Lipták Orsolya) végzi.
 3. A mozgalom tagjai számára felkínált ajándékok, kedvezmények kizárólag előzetes regisztráció esetén és névre szólóan kibocsátott regisztrációs kóddal vehetőek igénybe. Amennyiben az ajánló személy nem adta le a vásárlást megelőzően a regisztrációs szelvényét, vagy nem igényelt e-mailben regisztrációs kódot úgy a kedvezmények és ajándékok nem igényelhetőek sem az ajánló személy sem a vásárló személy részéről.
 4. A mozgalom lebonyolítását végző szervezetek fenntartják annak a jogát, hogy a mozgalom tagjai számára a kedvezmények és / vagy az ajándékok típusát mértékét módosítsák és ezt kizárólag a honlapon tegyék közzé.
 5. Amennyiben a szervezők a mozgalomban felkínált ajándékokat, kedvezményeket megszüntetik azt kizárólag a hobalanc.hu weboldalán teszik közzé, amely akkor is érvényes, ha még be nem váltott ajánló szelvények, kódok vannak forgalomban.
 6. A mozgalomban felkínált kedvezmények és / vagy ajándékok mértékét és típusát a hobalanc.hu weboldalán, az ajánló szelvény beváltásának napján közzétett “HellóAnyu! Hordozós mozgalom feltételei” és “HellóAnyu! Hordozós mozgalom szabályzata” fejezetben megfogalmazottak határozzák meg.
 7. A mozgalomban résztvevő ajánló személy a mozgalomban felkínált ajándékot és kedvezményt kizárólag a névre szóló regisztrációs kód felhasználásával veheti igénybe. Az ajánló személy regisztrációs kódot egy adott ismerőshöz kapcsolódó ajánláshoz kizárólag egyszer igényelhet. Amennyiben ezt a szabályt megszegi, akkor a mozgalom szervezői megtagadhatják a közzétett ajándék és kedvezmény biztosítását.
 8. A mozgalomban résztvevő vásárló személy a mindenkor közzétett ajándékot és vagy kedvezményt kizárólag abban az esetben igényelheti, ha az ajánló személy még a vásárlást megelőzően leadta a regisztrációs szelvényét a HellóAnyu! kávézóban vagy megigényelte a regisztrációs kódját e-mailben, továbbá a regisztrálás során az ajánló személy által megadott “ismerős” neve és a kiadott regisztrációs kód megegyezik a vásárló nevével és az általa bemutatott ajánló szelvényen vagy továbbított e-mailben szereplő kóddal.
 9. A mozgalomban felkínált kedvezmények / ajándékok a regisztrálás napját követően legfeljebb hat hónapig érvényesíthetőek.
 10. A dátum és ajánló e-mail címe nélkül leadott regisztrációs szelvény nem érvényes!
 11. A szervezők nem kötelesek a mozgalom kártyát folyamatosan biztosítani a HellóAnyu! kávézóban, tekintettel arra, hogy mind a regisztrációs szelvény mind az ajánló szelvény helyettesíthető e-mailben kért regisztrációs kóddal.
 12. Az ajánló szelvény beváltását követően a mozgalom szervezői az azonos kóddal ellátott regisztrációs szelvényen megadott e-mail címre értesítést küldenek arról, hogy az ajánló személy is igényelheti a részére felkínált kedvezményt/ajándékot.
 13. Jelen szabályzat kelte: 2016. május 1. napja, amely érvényes visszavonásig!
Akció

Comments are closed.