HOBA Lánc Ajánlat

Nagy szeretettel várunk a HOBA Lánc tagjai közé!

A HOBA Lánc tagjai azok a tanácsadók és édesanyák azaz hordozási segítők, akik saját maguk is hordozási tapasztalattal rendelkeznek ismerik a HOBA hordozóeszközeit és azokat tudásuk és tapasztalatuk alapján készek további édesanyákkal ismertetni, és segíteni őket a kényelmes hordozás útján. Munkájuk során vagy viszonteladóvá válnak (egyszerre több terméket vesznek kedvezményesen), vagy egyszerűen közvetítik az értékesítést jutalék ellenében. Természetesen saját vásárlásaikat pedig bizonyos feltételek mellett kedvezményesen bonyolíthatják.

Milyen feltételei vannak HOBA Lánc taggá válni?

  • Ha hordozó tanfolyamot végeztél küldd el az iskola által kiállított igazolást.
  • Ha nem végeztél tanfolyamot, de saját magad eleget tájékozódtál és gyakoroltál, küldj 6 édesanya által igazolt ajánlólevelet.

Milyen előnyei vannak, ha HOBA Segítőként tagja vagy a HOBA Láncnak?

1. Viszonteladói áron vásárolhatsz!

5db termék estén

12% mennyiségi kedvezménnyel vásárolhatsz.

 

2. Kedvezményesen vásárolhatsz!

Folyamatos vásárlás esetén „ARANY”, „EZÜST” vagy „BRONZ” fokozatú partnerré válhatsz és ennek megfelelő kedvezményekkel vásárolhatsz saját nevedben!

„ARANY” fokozatú partner: Ha 6 hónap alatt legalább

9db terméket vásárolsz, akkor a következő 6 hónap során ARANY partnerként

12% -os kedvezménnyel vásárolhatsz.

„EZÜST” fokozatú partner: Ha 6 hónap alatt legalább

6db terméket vásárolsz, akkor a következő 6 hónap során EZÜST partnerként

10% -os kedvezménnyel vásárolhatsz.

„BRONZ” fokozatú partner: Ha 6 hónap alatt legalább

3db terméket vásárolsz, akkor a következő 6 hónap során BRONZ partnerként

8% -os kedvezménnyel vásárolhatsz.

Kedvezményes vásárlás helyett választhatod az eladás közvetítését is (a számla az általad közvetített vevő nevére fog szólni). Ebben az esetben a fentiekkel megegyező mértékű jutalék kerül kifizetésre számla ellenében. A jutalék számla befogadására a vásárlást követő 3 hónapon belül van lehetőség.

 

3. Megjelensz a HOBA oldalán a Láncszem keresőben!

Az itt elérhető adatlap kitöltésével, az általad megadott adatok fognak a HOBA Láncszem keresőjében megjelenni.

További részletek a Partner fokozatokról

A 6 hónapos periódus során a vásárlások összevont vásárlások is lehetnek (pl. 1db + 2db + 1db + 4db, 1db vásárlás kvalifikál az ARANY partnerségre).

Ha a regisztrációt követően nem éred el egyik fokozatot sem az első hat hónap során, attól még lehet, hogy éppen a következő hónapban kvalifikálsz valamelyik partnerségi szintre, így tehát nem érdemes elkeseredni. Viszont ha kvalifikáltál valamelyik kedvezmény szintre az 6 hónapon keresztül érvényben marad attól függetlenül, hogy a 6 havi összesített értékesítésed eléri-e az adott fokozathoz szükséges mennyiséget.

Az ajánlat érvényessége: 2016. január 1-től visszavonásig! A mindenkori módosítás a lezárt vásárlások jutalék elszámolását nem érinti!

Comments are closed.