Hordozási Segítő szeretnék lenni!

14164359_mBárki lehet egy több ezer éves hagyomány újjáélesztő tagja, segíts Te is!

A HOBA célja elsősorban olyan segítőket toborozni, akik a gondosan kiválasztott hordozó eszközök forgalmazásában partnerként együttműködnek. Ha Te is szeretnél ehhez a csapathoz tartozni, akkor szívesen látunk!

HOBA segítőként a HOBA által forgalmazott eszközöket illetve legalább egy elöl (mellkason), egy csípőn és egy háton kötést kell ismerned, továbbá képesnek kell lenned arra, hogy azokat biztonságosan meg tudd tanítani másoknak.

Bár nem elvárás a HOBA értékesítő partnereitől, hogy nevelési tanácsokkal is szolgáljanak a vásárlók számára (sőt kifejezett kérés, hogy ettől tartózkodjanak, vagy csak magánemberként osszák meg tapasztalataikat), mégis fontos, hogy a HOBA alapelveivel azonosulni tudjanak, melyet az ajánlott szakirodalom tanulmányozásával sajátíthatnak el.

  • ha már elvégeztél egy hordozási tanfolyamot, ahol megismerted a hordozóeszközök típusait, annak előnyeit, hátrányait, sajátosságait és a kendők különböző kötési technikáit, vagy
  • ha már saját magad tájékozódtál, olvastál, gyakoroltál, utánajártál és úgy érzed, eleget tudsz, akkor nincs más dolgod, csak kérd a HOBA LÁNC együttműködési ajánlatát és légy Te is HOBA segítő!

KÉREM AZ AJÁNLATOT!

Ha bizonytalan vagy az ismereteidben mégis szívesen részt vennél a HOBA eszközök értékesítésében, akkor kérjük, az együttműködési ajánlat előtt kérd az értékesítésre való felkészítésről szóló tájékoztatót!

KÉREM A TÁJÉKOZTATÓT!

Comments are closed.