Hordozz bio kendővel egy blogért cserébe

Kihagyhatatlan lehetőség, hogy egy kiváló minőségű hordozóeszközt kapj ajándékba! Nem kell mást tenned csak egy blogot kell vezetned a személyes tapasztalataidat illetően a gyermeked hordozása során. Ha várandós kismama vagy első gyermekeddel és vállalnád, hogy gyermekedet hat hónapon át Vanamo kendőben hordozod, közben erről naplót vezetsz, ajándékba kapod a hordozáshoz a Vanamo egyik premium kendőjét* a blog írás idejére.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29.

A jelentkezéshez küldd el az alábbiakat:
1. gyermek születésének várható ideje (a jelentkezés feltétele, hogy a gyermek születése a jelentkezési határidő után legyen)

2. édesanya életkora, foglalkozása, érdeklődési köre

3. előnyt jelent, ha van referencia korábbi írásaidról (bármilyen témájú blog, honlap, cikk stb, aminek a szövegét, tartalmát te írtad), de feltétel egy legalább 2000 karakteres írás arról, hogy miért szeretnél részt venni ebben az akcióban.

4. rövid összefoglaló arról, hogy miért írnád szívesen ezt a blogot

5. egész alakos fénykép a szülőkről (legalább 3-3db)

6. a részvételi feltételek között meghatározott eszközök és infrastruktúra

A jelentkezés beküldési címe: info@hobalanc.hu

A blog írásának részletei:

  1. A kiválasztott édesanya vállalja, hogy egy éven át hetente legalább egyszer legalább 2500 karakternyi összefoglalót ír a hordozással és az akciós termékkel kapcsolatban. Az írások témáját az akciót biztosító fél határozza meg. A téma meghatározásokhoz a blog írója hetente legalább 1 óra időtartamban telefonos és/vagy skype interjú lebonyolításához rendelkezésre áll.
  2. Minden bejegyzéshez legalább 1db fotót készít, amelyen szerepel a termék használat közben.
  3. Minden hónapban legalább 2 x 30mp-es rövid videót készít az akciót biztosító fél által kiválasztott témákhoz.
  4. A blogíró vállalja, hogy a tanácsadóval elsajátított kendőhasználati ismeretek után legalább 5 kendőkötést megkísérel interneten elérhető videók alapján megtanulni, amelyről szöveges beszámolót készít, fotóval és videóval illusztrálja.

Az akcióban való részvétel feltétele:

  1. Mindkét szülő írásban nyilatkozik arról, hogy mind az írások, mind az illusztráláshoz készített fotók szerzői jogairól lemondanak és az akciós terméket biztosító fél azokat korlátlanul felhasználhatja marketing tevékenység céljából.
  2. A blog írója rendelkezik internet eléréssel, asztali számítógéppel vagy laptoppal, skype és facebook fiókkal, telefonnal és fényképezőgéppel.
  3. A blogíró 1,5 óra ingyenes oktatást kap a hordozókendő használatának elsajátításához (egy elöl hordozáshoz használható kötés betanítása), és vállalja, hogy legalább két hordozáshoz szükséges tanfolyamon (csípő és háti hordozáshoz szükséges 1-1 kötésmód elsajátítása) saját költségén részt vesz. Az akciót biztosító fél által nyújtott tanfolyamra 1077 -Budapest, Csányi u. 7. szám alatt kerül sor, az utazási költség a blogírót terheli.

További részletek: office.hoba@gmail.com

*A végleges kendő meghatározására akkor kerül sor, amikor a jelentkezők közül kiderül ki lett a kiválasztott blogíró s a számára megfelelő méretű hordozókendőt kapja meg. A kendőt végül a blog írója kedvezményesen megvásárolhatja. Részletek a kiválasztott blogíróval aláírt megállapodásban.

Akció

Comments are closed.