Fidella Baby FlyTai – Ámor (zöld)

36.990 Ft (áfával)

A szülők gyakran érzik, hogy a csillagokat is lehoznák gyermeküknek, de erre természetesen egyetlen kisbabának sincs szüksége. A csillagmintás hordozóval azonban egészen biztos, hogy meg tudjuk nekik adni, amire szükségük van.…

Compare
 • Leírás
 • További információk
 • A Fidella márka jaquard szövésű anyagaiból készülnek  FlyTai kötős hordozói (a termék nevének eredete a Maitai, amit a HOBA oldalán mint termékkategória is megtalálsz, erről itt olvashatsz többet).

  A baby fly tai már újszülött kortól használható, a gyermek ajánlott magassága: 56-80cm, ajánlott súlya 3,5-15kg. A gyermek hátát tartó panel oldala és magassága is állítható a panelbe varrt megkötők segítségével, amelyek a panel két oldalán, alján és tetején találhatóak. A baba hátát támasztó anyag 26-36 x 30-48cm között állítható, a fenekét tartó rész pedig 11-37cm között állítható.

  A lábrész is párnázott, és a térdhajlatnál a szűkebb szabás a babának hosszabb ideig tartó kényelmes hordozást biztosít.

  A gyorsabb megkötés érdekében a vállpánt és a derékpánt eltérő szabású: kerek végződésű derékpánt, csúcsos végű vállpánt.

  A vállpánt hossza 200cm. A derékpánt teljes hossza 185cm. A derékpánt 55cm hosszan a vállpánt pedig 38cm hosszan szintén párnázott, ami a hordozó személy kényelmét szolgálja.

  100% organikus pamutból készül, melynek a tömése 100% poliészter, nincsenek benne se műanyag se fém kiegészítők.

  A hordozó méretétől független ennek a hordozóeszköznek a használata.

  A FlyTai termék csak kézzel mosható.

   

 • További információk

  Szín

  zöld

  Minta

  ábrás inverz

  Márka

  Fidella

  Hossz

  fix méret

  Szövéstípus

  jaquard