Fidella FlyTai – Perzsa Kasmír (piros)

36.990 Ft (áfával)

Az egykori Perzsa fényűzést tükrözi az exkluzív, elegáns megjelenést sugalló kasmír minta. A Fidella hordozókendőkkel azonos alapanyagból készült organikus pamut hordozóeszköz. A Flytai könnyebben használható mint egy kendő, azonban némileg…

Compare
 • Leírás
 • További információk
 • A kasmírminta eredetileg fenyőtobozhoz hasonló virágminta, amely az Ókori Perzsiából származik és cseppformájú virágzó növényi motívumot jelent. Ez a minta először a 16. században jelent meg a perzsa kelméken. Maga a minta az indiai “kasmír” államban bontakozott ki. Kezdetben csak a kasmír sálakon, majd később női ruházaton is megjelent. Ezek aztán a 18. században kerültek Nagy-Brittaniába. Az eredeti kasmír mintás “pasmina” kendők méregdrága gyapjúból (himalájai kecske szőréből) készültek, így hamarosan Angliában és Franciországban a kasmír kendők népszerűsége miatt megjelentek az olcsóbb változatok. De az egykori fényűző minőséget, a mai napig szimbolizálja a kasmírminta.

  A Fidella márka jaquard szövésű anyagaiból készülnek  FlyTai kötős hordozói (a termék nevének eredete a Maitai, amit a HOBA oldalán mint termékkategória is megtalálsz, erről itt olvashatsz többet).

  A gyermek 3 hónapos életkorától ajánlatos használni.

  A vállpánt hosssza 200cm, a derékpánt hossza 190cm.

  100% organikus pamutból készül, melynek a tömése poliészter.

  A hordozó méretétől független ennek a hordozóeszköznek a használata.

  A FlyTai termék csak kézzel mosható.

   

 • További információk

  Szín

  barna, piros

  Minta

  ábrás inverz

  Márka

  Fidella

  Hossz

  fix méret

  Szövéstípus

  jaquard