Fidella FlyTai – Siva (szilva szín)

36.990 Ft (áfával)

A keleti mitológiából merített Siva istennő nyugati kultúránkban gyakran a jógával kapcsolódik össze, ami a test-ész-szív harmóniáját törekszik megteremteni. A gondozó kiegyensúlyozott élete természetesen a legfontosabb egy kisbaba számára, és a Siva kendő…

Compare
 • Leírás
 • További információk
 • A Fidella márka jaquard szövésű anyagaiból készülnek  FlyTai kötős hordozói (a termék nevének eredete a Maitai, amit a HOBA oldalán mint termékkategória is megtalálsz, erről itt olvashatsz többet).

  Siva a hinduizmus egyik legfőbb istene. A saivizmus számára, amely a hinduizmus egyik legelterjedtebb ága Indiában Siva a főisten. Siva nevének jelentése: kedves, üdvözítő. Sivát egyszerre jó és rossz tulajdonságokkal ruházták fel, ezt a kettősséget szimbolizálja, hogy olykor félig férfi félig nő képében ábrázolják. A keleti mitológiából merített Siva istennő nyugati kultúránkban gyakran a jógával kapcsolódik össze, ami a test-ész-szív harmóniáját törekszik megteremteni. A gondozó kiegyensúlyozott élete természetesen a legfontosabb egy kisbaba számára, és a Siva kendő bizonyára hozzá tud járulni ennek a harmonikus életnek a kialakításához. A termék eredeti neve “Siva Spirit” azaz Siva lelke.

  A gyermek 3 hónapos életkorától ajánlatos használni.

  A vállpánt hosssza 200cm, a derékpánt hossza 190cm.

  100% organikus pamutból készül, melynek a tömése poliészter.

  A hordozó méretétől független ennek a hordozóeszköznek a használata.

  A FlyTai termék csak kézzel mosható.

   

 • További információk

  Szín

  kék, zöld

  Minta

  ábrás inverz

  Márka

  Fidella

  Hossz

  fix méret

  Szövéstípus

  jaquard