Fidella kendő – Siva (szilva színű)

30.290 Ft40.390 Ft (áfával)

A keleti mitológiából ismert Siva istennő nyugati kultúránkban gyakran a jógával kapcsolódik össze, ami a test-ész-szív harmóniáját törekszik megteremteni. A gondozó kiegyensúlyozott élete természetesen a legfontosabb egy kisbaba számára, és a Siva kendő bizonyára…

 • Kiválasztás törlése
Compare
 • Leírás
 • További információk
 • Siva a hinduizmus egyik legfőbb istene. A saivizmus számára, amely a hinduizmus egyik legelterjedtebb ága Indiában Siva a főisten. Siva nevének jelentése: kedves, üdvözítő. Sivát egyszerre jó és rossz tulajdonságokkal ruházták fel, ezt a kettősséget szimbolizálja, hogy olykor félig férfi félig nő képében ábrázolják. A keleti mitológiából merített Siva istennő nyugati kultúránkban gyakran a jógával kapcsolódik össze, ami a test-ész-szív harmóniáját törekszik megteremteni. A gondozó kiegyensúlyozott élete természetesen a legfontosabb egy kisbaba számára, és a Siva kendő bizonyára hozzá tud járulni ennek a harmonikus életnek a kialakításához. A termék eredeti neve “Siva Spirit” azaz Siva lelke.

  A Fidella hordozókendők 100% organikus pamutból készültek, jaquard szövéssel. A hordozókendő előnye, hogy már születéstől kezdve használható és a jó tartású anyagnak köszönhetően még tipegőket és óvodáskorú gyermekeket is kényelmesen hordozhatnak benne a gondozók. A HOBA oldalán böngészve segítséget találsz ahhoz, hogy vásárlás előtt milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, illetve eligazítást találsz a különböző típusok megismeréséhez.

  A kendők szélei különböző színnel varrottak, ami segít megkülönböztetni a kendő alját és tetejét.

  A kendőket ajánlott használat előtt kimosni.

  Minden kendőt a gyártó azonos anyagból készült táskában szállít.

 • További információk

  Szín

  kék, zöld

  Anyag

  100% organikus pamut

  Minta

  ábrás inverz

  Hossz

  3,6 m, 4,2 m, 4,6 m, 5,2 m

  Márka

  Fidella

  Szövéstípus

  jaquard