Fidella kendő – Világűr (denim)

30.290 Ft40.390 Ft (áfával)

A szülők gyakran érzik, hogy a csillagokat is lehoznák gyermeküknek, de erre természetesen egyetlen kisbabának sincs szüksége. A csillagmintás hordozóval azonban egészen biztos, hogy meg tudjuk nekik adni, amire szükségük van.…

 • Kiválasztás törlése
Compare
 • Leírás
 • További információk
 • A szülők gyakran érzik, hogy a csillagokat is lehoznák gyermeküknek, de erre természetesen egyetlen kisbabának sincs szüksége. A csillagmintás hordozóval azonban egészen biztos, hogy meg tudjuk nekik adni, amire szükségük van. Egy a lényeg: a lehető legtöbbet legyenek benne: a nagyvárosi forgalomban, az otthon békés nyugalmában vagy a természet lágy ölén!

  A Fidella hordozókendők 100% organikus pamutból készültek, jaquard szövéssel. A hordozókendő előnye, hogy már születéstől kezdve használható és a jó tartású anyagnak köszönhetően még tipegőket és óvodáskorú gyermekeket is kényelmesen hordozhatnak benne a gondozók. A HOBA oldalán böngészve segítséget találsz ahhoz, hogy vásárlás előtt milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, illetve eligazítást találsz a különböző típusok megismeréséhez.

  A kendők szélei különböző színnel varrottak, ami segít megkülönböztetni a kendő alját és tetejét.

  A kendőket ajánlott használat előtt kimosni.

  Minden kendőt a gyártó azonos anyagból készült táskában szállít.

 • További információk

  Szín

  kék, lila, rózsaszín

  Anyag

  100% organikus pamut

  Minta

  ábrás inverz

  Hossz

  3,6 m, 4,2 m, 4,6 m, 5,2 m

  Márka

  Fidella

  Szövéstípus

  jaquard