Karácsonyi Ajándékkártya – hordozóeszköz vásárlás

20.000 Ft (áfával)

Ha szeretteid, barátaid, családod körében van olyan édesanya, aki kisbabáját várja, vagy van újszülött- 3 éves kor közötti gyermeke van, akkor mindkettőjük számára egy életre szóló ajándék lesz, ha hordozóeszközt…

Compare
 • Leírás
 • Ha szeretteid, barátaid, családod körében van olyan édesanya, aki kisbabáját várja, vagy van újszülött – 3 éves kor közötti gyermeke van, akkor mindkettőjük számára egy életre szóló ajándék lesz, ha hordozóeszközt kapnak ajándékba.  A csecsemő és gondozója közti testközelség az első életévben olyan sémákat ki, amelyhez felnőtt korunkban is újra és újra visszanyúlunk. Nem mindegy hát, hogy mennyi lehetősége van egy csecsemőnek édesanyja karjaiban lenni.

  A HOBA ajándékkártyájával egyszerre ajándékozhatod meg az édesanyát, akinek megkönnyíti hétköznapjait egy hordozóeszköz, hiszen mindkét keze felszabadul, nyugodt babája mellett pedig sok mindenre adódik majd ideje; és a kisbabát, akinek a hordozásból eredően egészségesen fejlődik majd a medencéje, hátgerince és érzelmi biztonságban töltheti első éveit.

  Az ajándékkártya egy digitális termék, a kosárba helyezve a vásárlás visszaigazolása után a vásárló egy e-mailt kap a megrendelés során megadott e-mail címre. Az e-mail tartalmaz egy névre szóló digitális kártyát, amelyet a vásárló kinyomtathat és átadhat a megajándékozott személynek. A kártya tartalmaz egy egyedi azonosítószámot. A vásárláshoz kizárólag ennek az azonosítószámnak a megadása szükséges a webáruházban történő vásárlás során a megjegyzés rovatban így : “Ajándékkártya azonosító száma: 111111”. Az azonosítószám csak egy alkalommal használható fel, és csak a kártyán feltüntetett összeg erejéig váltható be. Az ajándékkártyát akciós termék vásárlására is fel lehet használni. Az ajándékkártya más személyre korlátlanul átruházható.

  Amennyiben a kártyán feltüntetett összeg értékhatára felett kerül a kártya beváltásra, úgy a termék kiszállítására kizárólag a különbözet megfizetése esetén kerül sor. Amennyiben a kártyán feltüntetett összeg értékhatára alatt kerül a kártya beváltásra, úgy a fennmaradó összegről igényelhető egy másik azonosítószámú kiegészítő kártya, amely egy következő vásárlás alkalmával felhasználható, azonban a kiegészítő kártya lejárati ideje megegyezik az eredeti kártya lejárati idejével.

  Az ajándékkártya alapértelmezett értékhatára bruttó 20.000 Ft, azonban a vásárlás során a vásárló a megjegyzésben feltüntetheti, ha ettől eltérő összegben szeretné az ajándékkártyát igényelni. Ebben az esetben a digitális kártya a megjegyzésben megadott értékhatárral kerül kiállításra.

  Az ajándékkártya nevű termék vásárlása során kizárólag előreutalás választható fizetési módként.

  Az ajándékkártya nevű termék vásárlása során “kiszállítás egy adott címre” szállítási mód kiválasztása szükséges, amely ez esetben e-mail címre történő szállítást jelent.

  A termékről a vásárló szintén digitális formában kap számlát, amennyiben a papír alapú számlára vevő igényt tart, úgy azt kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni, és amennyiben a számlaküldési cím eltér a megrendelő címétől, úgy a szállítási címnél megadott címre kerül a számla kipostázásra.