Vanamo kendő – Szivárvány áfonya (Sateenkaari karpalo)

46.590 Ft56.590 Ft (áfával)

A Vanamo kendők nagyon különleges kombinált szövéssel készülnek. Textilipari tervezők speciálisan babahordozás funkcióra tervezik a szövési technikák váltott alkalmazása során kialakult anyagot. Különleges Finn népművészeti elemek is megjelennek a Vanamo…

 • Kiválasztás törlése
Compare
 • Leírás
 • További információk
 • Vélemények (0)
 • A Vanamo kendők nagyon különleges kombinált szövéssel készülnek. Textilipari tervezők speciálisan babahordozás funkcióra tervezik a szövési technikák váltott alkalmazása során kialakult anyagot. A szövés tervezésekor legfontosabb szempontok közé tartozik, hogy egyszerre legyen rugalmas és tudjon a baba és az anya testéhez idomulni ugyanakkor nagyon erős, tartós legyen, és ne nyúljon meg az anyag a baba súlya alatt. A sűrű szövésű anyag azért fontos nagyon, hogy a kendőt hosszan tartó viselés közben ne legyen szükség újra és újra igazítani az anyag megnyúlása miatt, annak érdekében, hogy a baba gerincét és combját a megfelelő szögben tartsa.
  A Vanamo kendők GOTS minősítésű alapanyagokból készülnek, a gyártás során pedig nem alkalmaznak emberre ártalmas kemikáliákat.
  A Vanamo termékek teljes egészében Európában készülnek az alapanyag termesztésétől kezdve a fonáson, festésen, szövésen, varráson át. A gyártó számára fontos feltétel, hogy a teljes gyártási lánc során az igénybevett munkaerőt fair munkakörülmények között alkalmazzák.

  A “Szivárvány Áfonya” egy szivárvány csíkos kendő sötétkék vagy piros színű felvetőszállal szőve, áfonya mintás és 100% organikus GOTS minősítésű pamutból készült. A termék választható lennel kevert pamut változatban is, amely eltérő felvetőszállal (készül) készül. Az anyag nagyon élénk színű és háromdimenziós struktúrája van, ami leginkább mosás után válik érezhetővé. Ez a kendő egyáltalán nem csúszós és megkötés után remekül a helyén marad. Sűrű szövése miatt (289 g / m2) alkalmas újszülött csecsemők és totyogók hordozására is.

  Mosási és használati utasítás: az ajánlott mosási hőmérséklet 40°C. A kendőt ajánlott használat előtt kimosni, mert az anyag mosás után éri el optimális vastagágát és sűrűségét. Minden kendő valamivel hosszabb a megadott értéknél, hogy kompenzálja a mosás során bekövetkezett zsugorodást.

 • További információk

  Anyag

  100% organikus – lennel kevert pamut, 100% organikus pamut

  Minta

  csíkos

  Felvetőszál

  fehér, kék, piros

  Hossz

  3,6 m, 4,2 m, 4,6 m, 5,2 m

  Márka

  Vanamo

  Szövéstípus

  speciális kombinált szövés

 • Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  Mondd el a véleményed elsőként: “Vanamo kendő – Szivárvány áfonya (Sateenkaari karpalo)”