Wermli “Alap” hordozókendő

21.290 Ft25.290 Ft (áfával)

Wermli néven a régi Lana termékek kerültek forgalomba. Kiváló minőségű, bio pamutból készült, keresztsávoly szövésű, natúr fonallal szőtt, utólag festett hordozókendők. A Wermli Unicolor kendőket minta nélkül egyszínűre festik, vagy…

 • Kiválasztás törlése
Compare
 • Leírás
 • További információk
 • A Wermli babahordozókendők 100% organikus, GOTS minősítésű pamutból készülnek és keresztsávoly szövésűek. A gyártási technológia egyedülálló a tekintetben, hogy a szövés színezetlen fonallal történik, majd a kész megszőtt agyagot festik utólag. Ez teszi lehetővé, hogy bár a kendőt a rendkívül előnyös tulajdonságokkal eredményező keresztsávoly szövéssel szövik, mégis gyakorlatilag bármilyen minta produkálható rajta, ellentétben a festett fonallal szövött keresztsávoly kendőkkel, amely esetben csak csíkos minta állítható elő. Ez a technológia még egy rendkívül hasznos tulajdonságot kölcsönöz a kendőknek, nevezetesen azt, hogy az anyag nem csúszik, nem lazul a csomó megkötése után.

  A Wermli kendők korábban Lana néven kerültek forgalomba. Az új márkanév új színeket és mintákat hozott magával, azonban a technológia és a minőség változatlan maradt.

 • További információk

  Szövéstípus

  keresztsávoly

  Anyag

  100% organikus pamut

  Hossz

  4,4 m, 4,8 m, 5,2 m

  Szín

  bíbor, fehér

  Minta

  unicolor

  Márka

  Wermli