Wermli karikás kendő

18.990 Ft (áfával)

A Wermli (korábbi nevükön Lana) kendők kíváló minőségű sűrű szövésű kendők, aminek előnye, hogy sokáig nagy súlyú babáknál is kényelmesen használható.

Compare
 • Leírás
 • További információk
 • A Wermli karikás babahordozókendők 100% organikus, GOTS minősítésű pamutból készülnek és keresztsávoly szövésűek. A gyártási technológia egyedülálló a tekintetben, hogy a szövés színezetlen fonallal történik, majd a kész megszőtt agyagot festik utólag. Ez teszi lehetővé, hogy bár a kendőt a rendkívül előnyös tulajdonságokkal eredményező keresztsávoly szövéssel szövik, mégis gyakorlatilag bármilyen minta produkálható rajta, ellentétben a festett fonallal szövött keresztsávoly kendőkkel, amely esetben csak csíkos minta állítható elő. Ez a technológia még egy rendkívül hasznos tulajdonságot kölcsönöz a kendőknek, nevezetesen azt, hogy az anyag nem csúszik, nem lazul a csomó megkötése után.

  A Wermli kendők korábban Lana néven kerültek forgalomba. Az új márkanév új színeket és mintákat hozott magával, azonban a technológia és a minőség változatlan maradt.

  A karikás kendők nagy előnye a sima kendőkhöz képest, hogy egy kis fémkarikával már eleve rögzített a kendőt és nincs szükség a megkötésre csak a hosszát kell megfelelően beállítani, így különösen a totyogó gyerekek esetében praktikus, akik még gyakran de már egyre rövidebb időre kéredzkednek ölbe.

 • További információk

  Márka

  Wermli

  Anyag

  100% organikus pamut

  Szövéstípus

  keresztsávoly

  Szín

  fekete, sárga