Wermli “Design” hordozókendő

31.690 Ft35.690 Ft (áfával)

Wermli néven a régi Lana termékek kerültek forgalomba. Kiváló minőségű, bio pamutból készült, keresztsávoly szövésű, natúr fonallal szőtt, utólag festett hordozókendők. A”Hennáskávé” (barna) a hétköznapok jól használható választása, a “Stílus”…

 • Kiválasztás törlése
Compare
 • Leírás
 • További információk
 • A Wermli babahordozókendők 100% organikus, GOTS minősítésű pamutból készülnek és keresztsávoly szövésűek. A gyártási technológia egyedülálló a tekintetben, hogy a szövés színezetlen fonallal történik, majd a kész megszőtt agyagot festik utólag. Ez teszi lehetővé, hogy bár a kendőt a rendkívül előnyös tulajdonságokkal eredményező keresztsávoly szövéssel szövik, mégis gyakorlatilag bármilyen minta produkálható rajta, ellentétben a festett fonallal szövött keresztsávoly kendőkkel, amely esetben csak csíkos minta állítható elő. Ez a technológia még egy rendkívül hasznos tulajdonságot kölcsönöz a kendőknek, nevezetesen azt, hogy az anyag nem csúszik, nem lazul a csomó megkötése után.

  A Wermli kendők korábban Lana néven kerültek forgalomba. Az új márkanév új színeket és mintákat hozott magával, azonban a technológia és a minőség változatlan maradt.

  Wermli design kendőt négy különböző mintából választhatsz:

  A “hennáskávé” barna színű mindkét oldalán és az egyik oldalán nonfiguratív, visszafogott fekete minta van, ami tetováláshoz hasonlít. A hétköznapok elengedhetetlen kelléke.

  A “kék csillag” egyik oldala sötétkék, másik oldala világoskék, és az egyik oldalán halványkék csillagok vannak.

  A “vanília” egyik oldala natúr a másik krémsárga, apró fehér színű csillagos mintákkal. Különösen jól illik a nyárik meleg idők lenge viseletéhez.

  A “stílus” egyik oldala fekete, a másik szürke és egyik oldalán sincsen nyomott minta. Hétköznapokon praktikus, mert nem piszkolódik, különleges alkalmakon pedig remekül kiegészít egy elegáns viseletet.

 • További információk

  Szövéstípus

  keresztsávoly

  Anyag

  100% organikus pamut

  Hossz

  4,4 m, 4,8 m, 5,2 m

  Szín

  barna, fekete, kék, sárga, zöld

  Minta

  duplocolor

  Márka

  Wermli